RASK OG EFFEKTIV HJELP

FORELDREVEILEDNING PÅ NETT. HØY KVALITET. LAVE PRISER.

Opplever du utfordringer eller bekymringer knyttet til barna eller i relasjon til den andre forelderen? Vi tilbyr foreldreveiledning med erfarne leger, psykologer og terapeuter.

Book samtale
FORELDREVEILEDNING PÅ NETT. HØY KVALITET. LAVE PRISER.

Slik fungerer det

Ikon

1. Velg behandler

Les mer om våre fagpersoner og finn den terapeuten som passer best for deg.

Ikon

2. Få e-post med link

Kryptert og sikkert. Ingen nedlastning nødvendig. Delta via PC, nettbrett eller mobil.

Ikon

3. Trykk på linken når du har time

Trykk på linken du har mottatt når det er tid for timen. Ta gjerne med en kopp kaffe eller et glass vann 🙂


Om foreldreveiledning

Det er helt normalt å kjenne på ulike utfordringer og bekymringer knyttet til barna. Og noen ganger strever foreldre med å enes om oppdragelsen.

Vi tilbyr foreldreveiledning i form av individuelle samtaler med en eller begge foreldre. I samtalen snakker vi om det dere trenger støtte til. Mange foreldre ønsker å snakke om ulike bekymringer eller utfordringer knyttet til et barn, søskenkrangling, ulike foreldrestiler, samarbeidsproblemer, håndtering av barn med ulike typer utfordringer eller barnas selvfølelse. Vi kan hjelpe.

Vi kan også være til hjelp og støtte ved konflikter mellom foreldre og voksne barn/svigerbarn, konflikter mellom voksne søsken, ved manglende kommunikasjon og nærhet i familien og ved behov for bearbeiding/reparasjon av vonde oppveksterfaringer i familien.

Vi er her for deg!

Det er normalt å oppleve foreldrerollen utfordrende. Vi vil gjerne få bidra med hjelp. Du velger selv om du vil snakke med en tung fagperson (f.eks. en lege og professor) eller en dyktig terapeut med noe mindre erfaring. Vi møter deg uansett med varme og forståelse.

Møt vår terapeuter uansett hvor du befinner deg. Samtalen gjennomføres konfidensielt og sikkert via video. Du / dere kan sitte i kjente omgivelser og delta via PC / Mac, nettbrett eller telefonen.