Appen

For dine nære relasjoner – for et bedre liv.

VI-appen er for alle, både par og foreldre som strever og dem som ikke syntes det er så komplisert. Vi tror at alle som bruker noen minutter innimellom med fokus på de nære relasjonene, kan oppnå mye.

 

 

For dine nære relasjoner - for et bedre liv.

Basert på faglig kunnskap

Vi samarbeider med Norges fremste fageksperter innen samliv og foreldrerollen, og sammen ønsker vi å utgjøre en forskjell for foreldre og par – til et bedre liv.

Ikon

58 000 nedlastninger

Forskningsbasert kunnskap ligger til grunn og appen har 58 000 nedlastninger allerede og øker raskt.

Ikon

Fageksperter

Norges fremste fageksperter; Frode Thuen, Catrin Sagen og Foreningen Familieskolen.

Ikon

Samfunnsengasjert

Ideelt non-profit selskap med et samfunnsnyttig formål. Vår ambisjon er å bli en hverdagstjeneste for par og foreldre over hele landet.

App med faglig veiledning

En norsk app laget for å styrke dine relasjoner. Her får du hjelp til å vokse som forelder, eller til å styrke parforholdet.

I VI-appen kan du forbedre dine viktigste relasjoner med forskningsbaserte råd, tips og påminnelser. Appen er utviklet av ledende fagpersoner du kan stole på, bl.a. psykologene Catrin Sagen og Frode Thuen.

Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet og Kavlifondet har støttet utviklingen av appen.

 

Enkel og lett tilgjengelig

I VI-appen får du faglige råd, påminnelser og hjelp til å bli mer bevisst i viktige tema knyttet til foreldrerollen og parforholdet. Her kan du få råd rett i lomma – hver dag!

Du kan velge om du vil jobbe med Parguiden, Foreldreguiden eller begge.

Våre fageksperter veileder deg gjennom korte videoer og spørsmål laget for å inspirere til dypere relasjoner – her kan du jobbe når det passer deg og i ditt eget tempo.

 

Møt teamet bak appen

Vi er en engasjert og erfaren gjeng som har gått sammen om å bygge VI-appen. Vårt felles utgangspunkt er et sterkt ønske om å bruke energien og kompetansen vår på å gjøre verden litt bedre.

80 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag