NYHET – KUN 25 PLASSER!

FÅ PARFORHOLDET INN PÅ ET BEDRE SPOR. PÅ FIRE UKER.

Frode Thuen, professor i psykologi og en av landets mest erfarne parterapeuter, har utviklet et digitalt program for par som ønsker å jobbe aktivt med parforholdet – med personlig oppfølging i fire uker.

Vi vil investere i forholdet – bestill her!
FÅ PARFORHOLDET INN PÅ ET BEDRE SPOR. PÅ FIRE UKER.

Trenger dere en
restart?

Jeg har utviklet dette programmet for dere som har små eller store utfordringer i parforholdet, og som ønsker å jobbe aktivt for å få det bedre sammen.

Her hjelper jeg dere til å bryte ut av uheldige mønstre og bygge det forholdet dere egentlig ønsker å ha.

Vi starter med en innledende video-samtale. Etter samtalen jobber dere selv med de kartlagte utfordringene, på tidspunkt som passer dere. Jeg følger dere hele veien gjennom videoleksjoner og chat.

Jeg fokuserer på at vi skal være konkrete og skape resultater for dere. Dere vil få faglige innspill, konkrete råd, verktøy og øvelser.  Varmt velkommen!

– Frode

Programmet
inkluderer

Programmet bygger på en kombinasjon av kognitive, atferdsmessige og emosjonsfokuserte tilnærminger, og består av følgende elementer:

1. Kartleggingssamtale med Frode Thuen. Konfidensielt og sikkert via video, på et tidspunkt dere velger.

2. Hver uke gjøres en ny videomodul tilgjengelig for dere. Her får dere konkrete verktøy, oppgaver og mål å jobbe mot, knyttet til det som er deres spesielle utfordringer. Dere får også øvelser som dere skal jobbe med mellom videoleksjonene.

3. Personlig oppfølging fra Frode Thuen gjennom hele programmet. Han vil sende dere meldinger og dere kan selv ta kontakt via chat når dere ønsker, hvor dere får svar innen maks 24 timer.

I en begrenset periode koster programmet kun kr 3 999,- (normalpris kr 8 999,-).

Vi vil investere i forholdet – bestill her!

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss