FÅ PARFORHOLDET INN PÅ ET BEDRE SPOR. PÅ FIRE UKER.

Frode Thuen, professor i psykologi og en av landets mest erfarne parterapeuter, har utviklet et digitalt program for par som ønsker å jobbe aktivt med parforholdet – med personlig oppfølging i fire uker.

Vi vil investere i forholdet – bestill her!
FÅ PARFORHOLDET INN PÅ ET BEDRE SPOR. PÅ FIRE UKER.

Trenger dere en
restart?

Jeg har utviklet dette programmet for dere som har små eller store utfordringer i parforholdet, og som ønsker å jobbe aktivt for å få det bedre sammen.

Her hjelper jeg dere til å bryte ut av uheldige mønstre og bygge det forholdet dere egentlig ønsker å ha.

Vi starter med en innledende video-samtale. Etter samtalen jobber dere selv med de kartlagte utfordringene, på tidspunkt som passer dere. Jeg følger dere hele veien gjennom videoleksjoner og chat.

Jeg fokuserer på at vi skal være konkrete og skape resultater for dere. Dere vil få faglige innspill, konkrete råd, verktøy og øvelser.  Varmt velkommen!

– Frode

Programmet
inkluderer

Programmet bygger på en kombinasjon av kognitive, atferdsmessige og emosjonsfokuserte tilnærminger, og består av følgende elementer:

Første uke: Personlighetsanalyser til begge med gjennomgang av analysene med psykolog Frode Thuen i en samtale innledningsvis av programmet. Kartleggingssamtale har en varighet på 1 time og 15 minutter. Konfidensielt og sikkert via video, på et tidspunkt dere velger.

Uke 2 til uke 5: Videomoduler med øvelser – hver uke gjøres en ny videomodul tilgjengelig for dere. Her får dere konkrete verktøy, oppgaver og mål å jobbe mot, knyttet til det som er deres spesielle utfordringer. Dere får også øvelser som dere skal jobbe med mellom videoleksjonene.

Uke 6: Avsluningssamtale – denne uken vil vi ha en avsluttende samtale med terapeuten fra den innledende samtalen. Her vil dere i samarbeid med terapeuten oppsummere og nøste opp i alt dere har jobbet med de siste ukene, og avklare veien videre og hvordan dere best kan lykkes med samlivet fremover.

Det vil underveis i programmet være mulig å stille Frode Thuen spørsmål gjennom hele programmet i chat hvor dere får svar innen 48 timer.

Pris kr 8 999,-

Vi vil investere i forholdet – bestill her!

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss