Frode Thuen, professor i psykologi og en av landets mest erfarne parterapeuter, har startet opp en digital klinikk i regi av VI-appen.

Vi har utvidet VI UNIVERSET📢 Sammen med psykolog og parterapeut Frode Thuen har vi nå lansert Frode Thuens digitale samtaleklinikk👋🏻 Vi tilbyr psykolog, parterapi og foreldreveiledning med Frode Thuen og andre håndplukkede fagpersoner.


💬Gjennom livet kan det oppstå ulike situasjoner hvor det er nyttig å prate med andre. Det er helt normalt. Ønsker du alene, dere som par, eller andre i familien å sparre med noen om alt fra familierelasjoner, klassiske par-temaer eller andre utfordringer?– vi kan hjelpe. Det er ofte små justeringer som skal til for å få et forhold tilbake på rett spor igjen. Våre psykologer, leger og terapeuter møter deg med varme og kunnskap.

Møt vår erfarne terapeuter uansett hvor du befinner deg. Samtalen gjennomføres konfidensielt og sikkert via video. Du / dere kan sitte i kjente omgivelser og delta via PC / Mac, nettbrett eller telefonen.

Man trenger ikke å ha store utfordringer for å snakke med oss. Forskning viser nemlig at de som tar grep tidlig har større sjanse for å få det bedre enn de som venter til problemene vokser seg større.

SJEKK UT VÅR DIGITALE SAMTALEKLINIKK HER

Frode Thuen har også utviklet et digitalt program for par som ønsker å jobbe aktivt med parforholdet – med personlig oppfølging i fire uker: FÅ PARFORHOLDET INN PÅ ET BEDRE SPOR. PÅ FIRE UKER. Han har utviklet programmet for de som har små eller store utfordringer i parforholdet, og som ønsker å jobbe aktivt for å få det bedre sammen. Frode Thuen vil hjelpe dere til å bryte ut av uheldige mønstre og bygge det forholdet dere egentlig ønsker å ha.

Vi ser frem til å møte deg!

80 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag