VI-appen anbefaler – onlinekurset Hold meg!

Kjærlighet er ikke alltid lett. Alle i parforhold ønsker å ha det bra med hverandre. Et nært bånd gir både styrke og glede.

Om kurset

Kjærlighet er ikke alltid lett. Alle i parforhold ønsker å ha det bra med hverandre. Et nært bånd gir både styrke og glede. Likevel er det vanlig å ha perioder eller øyeblikk hvor avstanden blir stor, og konfliktnivået øker. Mange par fanges i vonde runddanser hvor det blir vanskelig å forstå hverandre.

Kurset er basert på en emosjonsfokusert forståelse av parforhold, slik det er beskrevet i Sue Johnsons bok «Hold meg!». Johnson har utviklet emosjonsfokusert parterapi (EFT), som er en av de best dokumenterte parterapimetodene vi har.

Dette kurset er et online kurs for par som holdes av Montgomery psykologene Sindre Kvithyld Aasli og Johanne Thornes.


Gjennom kurset vil dere få

  • en forståelse av hva kjærlighet er
  • en bedre forståelse av dine egne og partnerens følelsesmessige reaksjoner og behov
  • verktøy til å bevege dere fra avstand til nærhet og forståelse
  • kunnskap om hvordan kjærligheten kan bevares, og styrkes gjennom sex og berøring

Kurset kombinerer teori gjennom undervisning i plenum, og praktiske øvelser hver for seg. Vi ser på videoer av par som jobber seg gjennom ulike temaer. Det blir mulighet for å diskutere sine erfaringer med gruppen, men dere velger selv hvor mye dere vil dele med gruppen.

Kurset arrangeres av Montgomery psykologene i samarbeid med Barne- Ungdoms og Familiedirektoratet, og tilbys til redusert pris 500,- pr. par. Kursavgiften inkluderer boken “Hold meg”.

Mer info om kurset og påmelding her

80 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag