Trainee i VI-appen – vi søker flere engasjerte studenter til vårt team!

Er du student og har lyst til å være med å videreutvikle Norges fremste app for par og familier? 

Vi søker etter deg som har stor interesse for fagfeltet vi jobber med og ser spesielt etter studenter som er dyktige skribenter, god på lydklipping eller erfaring med videoredigering.

– Har du lyst til å bidra til gode og trygge oppvekstforhold for barn og unge, og være med å fremme den psykiske folkehelsen?

– Har du lyst til å jobbe med kjente psykologer som Frode Thuen og Catrin Sagen og andre fremtredende fagfolk innen psykologi, psykiatri og familieterapi?

– Har du lyst på en engasjerende deltidsjobb hvor du kan kvalifisere deg til spennende jobb-muligheter etter endt studie?

VI-appen (www.vi-appen.no) har i 2023 nådd svært mange mennesker og vi opplever vekst i vårt arbeid. Derfor skal vi nå styrke teamet og søker etter inntil tre studenter som ønsker å tre inn i et internship. Vi holder til i flotte lokaler i DNB sitt bygg i Bergen, hvor du får mulighet til å jobbe fra. Arbeidstid og omfang avtaler vi nærmere.


Kvalifikasjoner vi ser vi etter

  • Engasjert, profesjonell og høy integritet.
  • Sterke skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter.
  • God teknisk forståelse med erfaring med lydklipp ellr videoredigering.


Nysgjerrig? Send i så fall en e-post til vår daglige leder, Rachel Elgen (rachel@vi-appen.no), hvor du kort forteller om deg selv og dine kvalifikasjoner, og hvorfor vi bør satse på akkurat deg til disse stillingene. Det er løpende søknadsfrist.

80 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag