Bli kjent med våre fagpersoner

Rachel Elgen, gründer

Rachel Elgen, gründer

Da vi bestemte oss for å lage VI-appen, var det spesielt én ting som var helt klart for oss. VI-appen må bygges på forskningsbasert kunnskap og lages av noen av de beste fagfolkene man kan finne. På den måten blir det en solid og troverdig tjeneste, hvor rådene er relevante og til å stole på.

Her kan du bli litt bedre kjent med de flotte fagpersonene som står bak innholdet i VI-appen!

FRODE THUEN: Frode er psykolog, parterapeut og professor. Siden 2006 har han i tillegg hatt en ukentlig samlivsspalte i A-magasinet, han er forfatter og foredragsholder.

CATRIN SAGEN: Catrin er psykolog med lang erfaring innen emosjonsfokusert parterapi. Hun jobber som privatpraktiserende psykolog, er ofte å se i media, forfatter av ulike bøker og engasjert i podcaster.

IRENE ELGEN: Irene er spesialist i pediatri / barnenevrologi og i barne- og ungdomspsykiatri. Hun jobber til daglig som seksjonsoverlege ved spesialpoliklinikken ved Psykisk helsevern for barn og unge ved Haukeland universitetssykehus, som forskningsleder og som professor ved Universitetet i Bergen.

ANNE HILDE VASSBØ HAGEN: Anne Hilde er psykolog og leder ved Institutt for psykologisk rådgivning. Hun har skrevet flere bøker for foreldre.

BENTE AUSTBØ: Bente er psykologspesialist, og har lang erfaring med foreldreveiledning og familieterapi. Hun underviser og holder kurs om når følelser og relasjoner blir vanskelig, og er med-forfatter av en bok for foreldre.

ØYSTEIN ELGEN: Øystein er lege og spesialist i voksenpsykiatri. Han har gjennom flere tiår jobbet med familier og par og har møtt tusenvis av mennesker i samtaler rundt psykisk helse.

VANJA HJELMSETH: Vanja er psykolog og jobber med foreldreveiledning. Hun holder kurs og foredrag med fokus på følelser både for foreldre og fagpersoner, og har også vært med å skrive bok.

Jeg håper du finner stor nytte av VI-appen. Du skal i hvert fall være trygg på at innholdet holder høy kvalitet og er til å stole på.

Rachel Elgen / Gründer av VI-appen

80 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag