Trainee i VI-appen – vi søker engasjerte studenter til vårt team!

Er du student og har lyst til å være med å videreutvikle Norges fremste app for par og familier? 

– Har du lyst til å bidra til gode og trygge oppvekstforhold for barn og unge, og være med å fremme den psykiske folkehelsen?

– Har du lyst til å jobbe med kjente psykologer som Frode Thuen og Catrin Sagen og andre fremtredende fagfolk innen psykologi, psykiatri og familieterapi?

– Har du lyst på en engasjerende deltidsjobb hvor du kan kvalifisere deg til spennende jobb-muligheter etter endt studie?

VI-appen (www.vi-appen.no) har i 2022 nådd svært mange mennesker og vi opplever vekst i vårt arbeid. Derfor skal vi nå styrke teamet og søker etter inntil tre studenter som ønsker å tre inn i et internship (deltidsjobb). Vi holder til i flotte lokaler i DNB sitt bygg i Bergen, hvor du får mulighet til å jobbe fra. Arbeidstid, omfang og honorar avtaler vi nærmere.

Vi søker etter deg som har stor interesse for fagfeltet vi jobber med, er engasjert og profesjonell og har høy integritet. Du må ha sterke skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter. Det er en fordel om du har god teknisk forståelse.

Oppgavene vil bestå i skriftlige / muntlige samtaler med foreldre og par og utvikling av ulikt skriftlig / muntlig innhold.

Nysgjerrig? Send i så fall en e-post til vår daglige leder, Rachel Elgen (rachel@vi-appen.no), hvor du kort forteller om deg selv og dine kvalifikasjoner, og hvorfor vi bør satse på akkurat deg til disse stillingene. Det er løpende søknadsfrist.

80 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag