Digital gruppesamtale: Vi har mistet gløden!

Når man har vært i et parforhold en stund, kan man lett ende opp med å ta hverandre for gitt. Mange opplever at romantikken og gløden blir erstattet med hverdagsmas og logistikk.

Hva gjør vi når vi mister gløden i parforholdet? Det er heldigvis mulig å ta grep. Bli gjerne med om du opplever utfordringer med dette i ditt parforhold.Velkommen til gruppesamtale.

Registrer deg
Digital gruppesamtale: Vi har mistet gløden!

Tittel

Gruppesamtale

Dato

21.oktober kl 20.15

Sted

online

Pris

Gratis

Info

I denne gruppesamtalen vil vi ta opp temaet «vi har mistet gløden». Bli gjerne med om du opplever utfordringer med dette.

Våre gruppesamtaler er digitale (via Zoom) og ledes av en fagperson med relevant erfaring (les mer om fagpersonen under). Du er anonym og velger selv om du vil ha på kamera eller ikke. Etter en kort innledning fra fagpersonen blir det anledning til å snakke sammen i gruppen om temaet.

Vi har lang erfaring fra arbeid i grupper og dette oppleves ofte svært lærerikt og relevant for deltakerne.

Å lytte til andre kan hjelpe deg med å sette egne utfordringer i perspektiv. Ofte kan man føle at man er den eneste som sliter – men slik er det ikke. Det kan være en lettelse å høre andre diskutere hva de går gjennom, og innse at du ikke er alene. På den måten vil man selv kunne få nye ideer for å forbedre en vanskelig situasjon eller livsutfordring. Om du vil, kan du selv dele egne erfaringer også.

Gruppesamtalen ledes av Irene og Øystein Elgen.

*Begrensede antall plasser (maks ti deltakere pr gruppesamtale). Vi forventer at de som melder seg på, stiller.

 

Kursholdere

01 Øystein Elgen

02 Irene Elgen

Øystein Elgen Irene Elgen

Lege og psykiater. Han har i mange år undervist om parforhold og familie, og utviklet flere kurskonsept. Øystein er godkjent kursholder for PREP, Godt samliv og Gottman.

Barnelege og barnepsykiater og professor. Hun har i mange år undervist om parforhold og familie, og utviklet flere kurskonsept. Irene er godkjent kursholder for PREP, Godt samliv og Gottman.

24 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag