Digital gruppesamtale: Vi er så forskjellige- hvordan likevel få det bra sammen?

Det sies at motsetninger tiltrekker hverandre. Men for mange blir likevel ulikhetene til et problem. Når vi er så forskjellige, hvordan kan vi likevel leve godt sammen?

Bli gjerne med om du opplever utfordringer med dette i ditt parforhold.
Velkommen til gruppesamtale.

Registrer deg
Digital gruppesamtale: Vi er så forskjellige- hvordan likevel få det bra sammen?

Tittel

Gruppesamtale

Dato

21.oktober kl 19.00

Sted

online

Pris

Gratis

Info

I denne gruppesamtalen vil vi ta opp temaet «vi er så forskjellige». Bli gjerne med om du opplever utfordringer med dette.

Våre gruppesamtaler er digitale (via Zoom) og ledes av en fagperson med relevant erfaring (les mer om fagpersonen under). Du er anonym og velger selv om du vil ha på kamera eller ikke. Etter en kort innledning fra fagpersonen blir det anledning til å snakke sammen i gruppen om temaet.

Vi har lang erfaring fra arbeid i grupper og dette oppleves ofte svært lærerikt og relevant for deltakerne.

Å lytte til andre kan hjelpe deg med å sette egne utfordringer i perspektiv. Ofte kan man føle at man er den eneste som sliter – men slik er det ikke. Det kan være en lettelse å høre andre diskutere hva de går gjennom, og innse at du ikke er alene. På den måten vil man selv kunne få nye ideer for å forbedre en vanskelig situasjon eller livsutfordring. Om du vil, kan du selv dele egne erfaringer også.

Gruppesamtalen ledes av psykolog og parterapeut Frode Thuen.

*Begrensede antall plasser (maks ti deltakere pr gruppesamtale). Vi forventer at de som melder seg på, stiller.

Kursholdere

01 Frode Thuen

Frode Thuen

Professor i psykologi og parterapeut. Han har i mange år undervist om parforhold og familie, og utviklet flere kurskonsept. Frode er godkjent kursholder for PREP, Godt samliv og Gottman.

24 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag