Digital gruppesamtale: Har du vanskelig for å si unnskyld?

Det er ikke alltid så lett å si unnskyld, men det er svært viktig. Å si unnskyld på den rette måten kan lege vonde følelser og styrke parforholdet.

Å be noen om unnskyldning er noe de aller fleste av oss har gjort, og de fleste av oss har vel vært i en situasjon hvor vi har ønsket å få en unnskyldning fra en annen.

Det første kan være rimelig utfordrende, for det sitter ofte langt inne å be noen om unnskyldning. I slike situasjoner blottstiller man seg selv og tar et sprang inn i det ukjente.

Registrer deg
Digital gruppesamtale: Har du vanskelig for å si unnskyld?

Tittel

Gruppesamtale

Dato

20.oktober kl 20.00

Sted

online

Pris

Gratis

Info

I denne gruppesamtalen vil vi ta opp temaet «unnskyld». Bli gjerne med om du opplever utfordringer med dette.

Våre gruppesamtaler er digitale (via Zoom) og ledes av en fagperson med relevant erfaring (les mer om fagpersonen under). Du er anonym og velger selv om du vil ha på kamera eller ikke. Etter en kort innledning fra fagpersonen blir det anledning til å snakke sammen i gruppen om temaet.

Vi har lang erfaring fra arbeid i grupper og dette oppleves ofte svært lærerikt og relevant for deltakerne.

Å lytte til andre kan hjelpe deg med å sette egne utfordringer i perspektiv. Ofte kan man føle at man er den eneste som sliter – men slik er det ikke. Det kan være en lettelse å høre andre diskutere hva de går gjennom, og innse at du ikke er alene. På den måten vil man selv kunne få nye ideer for å forbedre en vanskelig situasjon eller livsutfordring. Om du vil, kan du selv dele egne erfaringer også.

Gruppesamtalen ledes av Irene og Øystein Elgen.

*Begrensede antall plasser (maks ti deltakere pr gruppesamtale). Vi forventer at de som melder seg på, stiller.

Kursholdere

01 Øystein Elgen

02 Irene Elgen

Øystein Elgen Irene Elgen

Lege og psykiater. Han har i mange år undervist om parforhold og familie, og utviklet flere kurskonsept. Øystein er godkjent kursholder for PREP, Godt samliv og Gottman.

Barnelege og barnepsykiater og professor. Hun har i mange år undervist om parforhold og familie, og utviklet flere kurskonsept. Irene er godkjent kursholder for PREP, Godt samliv og Gottman.

24 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag