Digital gruppesamtale: Vi sliter med kommunikasjon - hva kan vi gjøre?

God kommunikasjon i parforholdet er avgjørende. Hvis kommunikasjonen er god mellom dere, fungerer forholdet ofte godt. Hvis kommunikasjonen derimot er krevende og negativ, er det behov for å ta grep.

Velkommen til gruppesamtale for deg som opplever utfordringer i kommunikasjonen med din partner.

Registrer deg
Digital gruppesamtale: Vi sliter med kommunikasjon - hva kan vi gjøre?

Tittel

Gruppesamtale

Dato

11.november kl 17.00

Sted

online

Pris

Gratis

Info

I denne gruppesamtalen vil vi ta opp temaet «kommunikasjon», og etter en kort innledning i gruppen samtale om emnet, og dele våre erfaringer.

Litt om gruppesamtaler: Kan være et ideelt valg for å ta opp egne utfordringer, og kan være med på å skape positive endringer i livet ditt.

Å snakke og lytte til andre kan hjelpe deg med å sette dine egne utfordringer i perspektiv. Ofte kan man føle at man er den eneste som sliter – men det er det ikke. Det kan være en lettelse å høre andre diskutere hva de går gjennom, og innse at du ikke er alene.På den måten vil man selv kunne få nye ideer for å forbedre en vanskelig situasjon eller livsutfordring.

Gruppesamtalen ledes av psykolog og parterapeut Frode Thuen.

*Begrensede antall plasser

 

 

 

 

Kursholdere

01 Frode Thuen

Frode Thuen

Professor i psykologi og parterapeut. Han har i mange år undervist om parforhold og familie, og utviklet flere kurskonsept. Frode er godkjent kursholder for PREP, Godt samliv og Gottman.

24 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag