Godt samliv kurs 26.oktober og 02.november

Mye er nytt for førstegangsforeldre: foreldrerollen, økonomi, amming og barnesykdommer. Kurset skal gi dere støtte og inspirasjon i en periode med store forandringer og utfordringer i hverdagen. Dette kurset tar sikte på å hjelpe dere til å være der for hverandre også når dere blir foreldre!

Registrer deg
Godt samliv kurs 26.oktober og 02.november

Tittel

Godt samliv kurs

Dato

26.oktober og 02.november kl 18:30 - 21:00

Sted

online

Pris

Gratis

Info

Velkommen til kurs for førstegangsforeldre

Kurset er et  gratis tilbud til alle førstegangsforeldre. Kurset går over 2 kvelder og man må delta begge kvelder. Det vil bli lagt inn tid til pauser og individuelt arbeid med oppgaver underveis. Målsetting er å støtte opp om familie- og parforholdet. Godt Samliv er delt inn i fire kursdeler:

1) Vårt parforhold: fra par til familie

2)Kommunikasjon: å holde forbindelsen

3) Krangel og konflikt: hvordan håndtere det

4) Den store forandringen: fra par til familie

Kursdeltakelse betinger at dere har mulighet til å skjerme dere fra andre forstyrrelser og delta under direktesendingen. Opptak av selve kurset vil ikke være tilgjengelig. Vi oppfordrer til at dere fokuserer på hverandre på kurskveldene, og gjør den til deres.

Bufdir er ansvarlig for det faglige innholdet.

Kursholdere

01 Marta Gravdal

02 Fredrik Gravdal

Marta Gravdal Fredrik Gravdal

Jobber til daglig som adjunkt. Marta har i flere år undervist om parforhold og familie, og er godkjent kursholder for Godt samliv (kurs for førstegangsforeldre).

24 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag