Godt samliv kurs 17.jan og 19.jan

Mye er nytt for førstegangsforeldre: foreldrerollen, økonomi, amming og barnesykdommer. Kurset skal gi dere støtte og inspirasjon i en periode med store forandringer og utfordringer i hverdagen. Dette kurset tar sikte på å hjelpe dere til å være der for hverandre også når dere blir foreldre!

Registrer deg
Godt samliv kurs 17.jan og 19.jan

Tittel

Godt samliv kurs

Dato

17.jan og 19.jan kl 18:30 - 21:00

Sted

online

Pris

Gratis

Info

Velkommen til kurs for førstegangsforeldre

Kurset er et  gratis tilbud til alle førstegangsforeldre. Kurset går over 2 kvelder og man må delta begge kvelder. Det vil bli lagt inn tid til pauser og individuelt arbeid med oppgaver underveis. Målsetting er å støtte opp om familie- og parforholdet. Godt Samliv er delt inn i fire kursdeler:

1) Vårt parforhold: fra par til familie

2)Kommunikasjon: å holde forbindelsen

3) Krangel og konflikt: hvordan håndtere det

4) Den store forandringen: fra par til familie

Kurset hjalp oss til å få snakket om tema vi ikke har snakket om tidligere, og vi fikk gode verktøy som vi kan ta med videre i samlivet.

- Anonym

Kursholdere

01 Anne Cathrine & Eiel Holten

Anne Cathrine & Eiel Holten

Anne Cathrine Uvik Holten, psykologspesialist, videreutdanning i parterapi. Hun er godkjent kursholder for Godt samliv og Gottman.
Eiel Holten, teolog og samlivspedagog. Han har i mange år undervist om parforhold og holdt en rekke samlivskurs. Han er godkjent kursholder for Godt samliv, Gottman, PREP og Hva med oss?

80 moduler | Faglig kunnskap | Helt gratis

Last ned appen i dag